VPRO Gids

VPRO Gids

10 Weken voor €10 de VPRO Gids of een jaarabonnement met een cadeau

Als de VPRO gids nieuw is voor je, dan is het wellicht interessant om te kiezen voor een proefabonnement. Je betaald namelijk slechts 10 euro voor 10 nummers en het proefabonnement stopt automatisch. Ook is het mogelijk om het proefabonnement cadeau te geven. Naast genoemde aanbieding, kan je ook kiezen voor een jaarabonnement voor slechts €1,23 p/w en dat komt neer op €67,- voor een jaar. Het abonnement loopt tot wederopzegging. Echter... je krijgt er wel een gratis DVD bij "Toen blijkt nu | Van Kooten en de Bie" t.w.v. €25,95

De omroep van het vrije denken

De VPRO is de omroep van het vrije denken. Zij maken oorspronkelijke, verdiepende en soms tegendraadse programma's. Dit vindt je ook terug in de Gids in de vorm van boeiende artikelen en scherpe columns. Daarnaast haal je met de VPRO gids gegarandeerd meer uit je radio en tv.

Qua reviews over de VPRO gids zijn er voornamelijk positieve te vinden. De kwaliteit van het papier wordt wel als wat minder ervaren, maar de inhoud maakt veel goed. Hierbij moet wel gezegd worden dat de meeste reviews waarschijnlijk geschreven zijn door mensen die sowieso al de VPRO omroep kunnen waarderen.