Vriendin Magazine

Vriendin

Bespaar tot wel 28% op een Vriendin abonnement

Vriendin is één van de meest geliefde weekbladen voor vrouwen en een abonnement afsluiten is nu wel heel voordelig. Kies je voor een abonnement van 4 nummers voor €9,95 of ga je liever gelijk voor 22 nummers voor €50,- waarbij de korting nog hoger is. Je kan ook kiezen voor 6, 10 of 15 nummers. Daarnaast is het mogelijk om een cadeau abonnement van 4 nummers te geven (die stopt automatisch).

Het leukste vrouwenweekblad

Vriendin is een eigentijds vrouwenweekblad waarbij overeenkomsten tussen vrouwen en gedeelde emoties van vrouwen centraal staat. Vriendin brengt lezeressen samen door de persoonlijke verhalen die men via het tijdschrift kan delen. Daarnaast kan je rekenen op een verscheidenheid aan praktische onderwerpen zoals culinair, mode, wonen en beauty.

Als Vriendin abonnee kan je ook rekenen op gratis verrassingen en extra's. Elke week maak je kans op een leuk cadeau en je kan mega kortingen verwachten op dagjes uit en leuke spullen.

Op het cadeau abonnement na, zal na afloop van de gekozen periode het abonnement voor onbepaalde tijd worden verlengd. Vanzelfsprekend kan je via de klantenservice het stopzetten. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand. Vriendin wordt uitgegeven voor Abonnementenland: klantenservice@vriendin.nl | 088-1338707.