VROUW Glossy

VROUW Glossy

6 of 12 nummers voor €21,- per jaar (38% korting)

De luxe uitgave van VROUW Magazine is VROUW Glossy en deze wordt 6 keer per jaar uitgebracht. Voor een jaarabonnement betaal je slechts €21,- en dat is toch maar mooi een korting van 38%. Je kan er ook voor kiezen om gelijk 2 jaar te profiteren van deze korting. Je betaald dan 21 euro per jaar (dus totaal 42 euro). Beide aanbiedingen betreffen wel doorlopende abonnementen.

Voor, door en over de Nederlandse vrouw die midden in het leven staat

Zes keer per jaar een prachtige Glossy. Elke editie met een speciaal thema. Elke luxe uitgave bestaat uit minstens 124 pagina's en je leest altijd spraakmakende en herkenbare artikelen. VROUW Glossy bestaat uit interviews, actualiteiten, rapportages en entertainment.

Als abonnee ontvang je ook gratis de digitale versie en ben je goedkoper uit dan wanneer je het tijdschrift in de winkel koopt.

VROUW Glossy wordt uitgebracht door Telegraaf Media Groep. Stopzetten van het abonnement kan na de actieperiode. Na deze periode is opzeggen mogelijk met een opzegtermijn van een maand (conform wetgeving). De klantenservice kan je bereiken via t.abonneevragen@telegraaf.nl e/o 088 8248242.