ELLE

ELLE

5 Nummers voor slechts 17,50 (30% korting).

Maak voordelig kennis met het ELLE magazine middels een proefabonnement, of verras iemand met 5 nummers cadeau. ELLE is meer dan een maandelijks modetijdschrift, je kan ook rekenen op design, lifestyle, culinair en meer.

Psychologie magazine

Psychologie

Diverse Psychologie Magazine aanbiedingen

Een jaarabonnement Psychologie Magazine voor slechts €45,- (37% korting) of liever een automatisch stoppend proefabonnement van 3 nummers voor €15,- De keuze is aan jou en het is ook mogelijk een (proef-) abonnement cadeau te geven.

Women's Health

Women's Health

Bespaar tot 35% op het sportiefste vrouwen tijdschrift

10 Keer Women's Health in huis voor maar €32,50. Ook is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten van 3 nummers voor €14,- en bij deze is het ook mogelijk om cadeau te geven.

Wendy

Wendy

6 Nummers voor slechts €27,50 (bespaar €7,50)

Wendy van Dijk blijft zich inzetten voor een gelukkiger Nederland en dat komt goed tot uiting in haar magazine. Maak voordelig kennis middels een automatisch stoppend abonnement.

Vriendin

Vriendin

Diverse Vriendin Magazine aanbiedingen (tot 60% korting)

Het leukste vrouwen-weekblad voordelig uitproberen of cadeau geven kan middels een proefabonnement van 4 nummers. Flink besparen kan op een abonnement van 28 nummers voor €50,-

Mijn Geheim

Mijn Geheim

Diverse Mijn Geheim aanbiedingen (tot 40% korting)

Het tijdschrift vol met levensverhalen die je raken. Mijn Geheim komt elke twee weken uit en je kan kiezen uit verschillende abonnementen waarbij de korting oploopt tot 40%.

Beau Monde

Beau Monde

Tot 50% korting bij een jaarabonnement

Het Beau Monde magazine gaat over glamour, celebrities en mode en komt elke drie weken uit. Op een jaarabonnement van 17 nummers bespaar je 50% en betaal je slechts €42,- Ook kan je kiezen voor een proefabonnement.

Marie Claire

Marie Claire

51% Korting op een jaarabonnement

Het Marie Claire magazine bevat het laatste nieuws op inspirerende mode, trends op beautygebied en meer. Bespaar tot maximaal 51% op een jaarabonnement of maak voordelig kennis middels een proefabonnement van 4 of 6 nummers.

Libelle

Libelle

Diverse proefabonnementen met korting

Het wekelijkse vrouwentijdschrift voor veel leesplezier, ispiratie en meer. Bekijk de diverse proefabonnementen met een leuke korting. Sowieso zijn het automatisch stoppende aanbiedingen.

Margriet

Margriet

19% Korting op een jaarabonnement

Met een Margriet abonnement ontvang je wekelijks inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Bespaar 19% op een jaarabonnement of kies voor een proefabonnement van 4 of 7 nummers.

Fabulous Mama

Fabulous Mama

Een proefabonnement van 3 nummers voor €12,50

Fabulous mama, hét glossy lifestyle magazine voor mama's met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Ga voor een proefabonnement van 3 nummers met 30% korting voor je zelf of geef cadeau.

Ouders van nu

Ouders van Nu

Diverse automatisch aflopende aanbiedingen

Bespaar tot wel 28% korting op een Ouders van Nu abonnement van 4, 8 of 16 nummers (incl. gratis digitaal lezen). Je leest in het magazine alles over je (komende) nieuwe leven als gezin.

Nouveau

Nouveau

Tot 25% korting op een jaarabonnement.

Nouveau is één van de grootste luxeglossy van Nederland voor 40+ vrouwen met stijl. Als abonnee kan je rekenen op verhalen en reportages over mode, lifestyle en meer. Ga voor een proefabonnement of jaarabonnement met korting.

Vrouwentijdschriften waar je bij wegdroomt

Even een moment voor jezelf met jouw favoriete vrouwentijdschrift. We hebben de leukste en meest populaire tijdschriften voor jou verzameld. Kom meer te weten over mode, gezondheid, gezin, hobby en alles wat jou bezighoudt. Sluit voordelig een jaarabonnement af of maak eerst via een proefabonnement kennis. Hierbij profiteer je van kortingen die op kunnen lopen tot wel 50% of meer!

Proefabonnement tijdschrift voor vrouwen

De Vriendin of Mijn Geheim ken je vast wel, maar hoe zit het met andere vrouwentijdschriften? Met een proefabonnement kom je hier snel achter. Afhankelijk van het tijdschrift van jouw keuze ontvang je tijdens de proefperiode 3 tot 26 nummers. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met een (nieuw) tijdschrift. Leuk om meer te weten te komen over handwerken, geld, celebrities of de laatste mode. Het proefabonnement stopt na de proefperiode automatisch. Tevreden? Dan verleng je dit naar een jaarabonnement.

Geef eens een tijdschrift cadeau: hoge korting

Voor jezelf of een ander: geef eens een tijdschrift cadeau. Een proefabonnement of jaarabonnement is hét moment om jezelf of een andere vrouw te verblijden. Speciaal voor jou hebben we de leukste vrouwentijdschriften abonnementen in de aanbieding. Wat dacht je van Flair, Libelle, Margriet of VTwonen? Maar ook Glamour, Landleven of Fabulous Mama past helemaal bij jou. Met meer dan 50 verschillende tijdschriftabonnementen voor vrouwen is er altijd voldoende keuze. Profiteer direct van een voordelig tijdschriften abonnementen. Hiermee bespaar je al snel tot €10 of meer per maand!

Tijdschrift vrouwen 50+

Op zoek naar een tijdschrift abonnement voor vrouwen 50+? De volgende vrouwentijdschriften sluiten hier perfect op aan:

  • Psychologie (voor de zelfbewuste vrouw)
  • Eigen huis en interieur (architectuur en design)
  • Libelle (voor eigentijdse vrouwen)
  • Margriet (voor actieve vrouwen)
  • Beau Monde (Glossy voor de modebewuste vrouw)

Naast bovenstaande tijdschriften vrouw 50+, hebben we nog veel meer tijdschriften abonnementen met korting. Laat deze korting niet aan je voorbijgaan en sluit direct een proefabonnement of jaarabonnement af.

Zo werkt een tijdschrift abonnement met korting

Heb je al een keuze kunnen maken uit de leukste bladen of vrouwentijdschriften? Ga dan voor een tijdschrift abonnement met korting. Hoe werkt dit precies? Allereerst over de korting: aanbiedingen zijn vaak beperkt geldig. Profiteer van deze kortingen en wacht niet te lang. Hieronder lees je hoe een het afsluiten van een abonnement werkt:

Plaats je bestelling voor een proefabonnement of jaarabonnement. Hierbij vul je een aantal gegevens in zoals e-mailadres, voor en achternaam en woonadres. Je kunt er desgewenst voor kiezen om het tijdschrift op een ander adres te laten bezorgen. Handig wanneer je een abonnement cadeau doet. Betaal online het proefabonnement of jaarabonnement. Online betalen verloopt via een beveiligde verbinding: jouw gegevens zijn in veilige handen. Nog even bevestigen en het is wachten op het allereerste nummer van jouw favoriete tijdschrift.

Tijdschrift abonnement opzeggen

Je hebt 14 dagen bedenktijd: binnen deze periode kun je van het proefabonnement of jaarabonnement afzien. Wil je een tijdschrift abonnement opzeggen? Dit doe je bij de abonneeservice van jouw tijdschrift. Opzeggen omdat het vrouwentijdschrift niet meer goed bij jouw interesses aansluit? Gelukkig is er nog veel meer keuze, voor jong en oud! Bekijk ons uitgebreide aanbod vrouwentijdschriften en ga voor nieuwe inzichten.