ELLE

ELLE

Diverse aanbiedingen

Op het gebied van mode en beauty is ELLE het maandelijkse tijdschrift voor vrouwen die wel een persoonlijke style guide kunnen gebruiken. Er zijn diverse aanbiedingen, waaronder 4 nummers voor €17,50 waarbij het abonnement automatisch stopt.

JAN

JAN

Tot max. 40% korting

JAN. Just Another Name, is hét glossy merk dat je raakt. Het tijdschrift met een internationale look & feel inspireert iedere maand vele vrouwen met o.a. bijzondere interviews. Ga voor een proefabonnement (cadeau geven kan ook), of....

Plus Magazine

Plus Magazine

Jaarabonnement voor 35 euro

Het maandelijkse tijdschrift voor de actieve 50-plussers, Plus Magazine verrijkt je leven! Nu een jaar voor slechts €35,- en dat betekend een korting van 40%. Cadeau geven is mogelijk en dan betreft het een automatisch aflopend abonnement.

Women's Healt

Women's Health

Jaarabonnement voor 37,99

De health glossy voor sportieve vrouwen die alles willen lezen over: behouden van een fit en sportief lichaam, voeding en meer. Ga voor een proefabonnement van 4 nummers voor €17,50 (stopt automatisch, of...

Psychologie magazine

Psychologie

Psychologie Magazine aanbieding

Een proefabonnement Psychologie Magazine van 3 nummers voor slechts €17,50 (22% korting) voor je zelf of cadeau geven? Het proefabonnement stopt automatisch, dus wel zo prettig. Ook krijg je gratis toegang tot online artikelen.

gezondNU

gezondNU

11 nummers €35,- (36% korting) + verjaardagskalender cadeau

Op een leuke manier handvatten krijgen om daadwerkelijk gezonder te gaan leven? Neem dan eens een abonnement op het tijdschrift gezondNU. Ga voor een automatisch stoppend proefabonnement of voor een jaarabonnement + cadeau.

Vriendin

Vriendin

Diverse Vriendin Magazine aanbiedingen (tot 28% korting)

Het leukste vrouwen-weekblad voordelig uitproberen of cadeau geven kan middels een proefabonnement van 4 nummers. Flink besparen kan op een abonnement van 28 nummers voor €50,-

Mijn Geheim

Mijn Geheim

Diverse Mijn Geheim aanbiedingen (tot 27% korting)

Het tijdschrift vol met levensverhalen die je raken. Mijn Geheim komt elke twee weken uit en je kan kiezen uit verschillende abonnementen waarbij de korting oploopt tot 40%.

Beau Monde

Beau Monde

Tot 30% korting bij een jaarabonnement

Het Beau Monde magazine gaat over glamour, celebrities en mode en komt elke drie weken uit. Op een jaarabonnement van 17 nummers bespaar je 30% en betaal je slechts €59,- Ook kan je kiezen voor een proefabonnement.

Marie Claire

Marie Claire

41% Korting op een jaarabonnement

Het Marie Claire magazine bevat het laatste nieuws op inspirerende mode, trends op beautygebied en meer. Bespaar tot maximaal 41% op een jaarabonnement of maak voordelig kennis middels een proefabonnement van 4 of 6 nummers.

VROUW Glossy

VROUW Glossy

Per jaar slechts 21 euro

Zes keer per jaar wordt VROUW Glossy uitgebracht (de luxe uitgave van VROUW Magazine). Ieder tijdschrift bevat minstens 124 pagina's en je kan elke keer rekenen op een bijzonder en passend thema. Profiteer nu van 38% korting.

Libelle

Libelle

6 nummers €10,- (61% korting)

Het wekelijkse vrouwentijdschrift voor veel leesplezier, inspiratie en meer. Verwen jezelf of een ander met een proefabonnement van 6 nummers met hoge korting. Na afloop zal het automatisch stoppen.

Margriet

Margriet

6 nummers €10,- (61% korting)

Met een Margriet abonnement ontvang je wekelijks inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Bespaar ruim 60% op een abonnement of geef cadeau. Na afloop stopt het automatisch, wel zo fijn.

Fabulous Mama

Fabulous Mama

Een proefabonnement van 3 nummers voor €12,50

Fabulous mama, hét glossy lifestyle magazine voor mama's met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Ga voor een proefabonnement van 3 nummers met 30% korting voor je zelf of geef cadeau.

Ouders van nu

Ouders van Nu

3 nummers voor €10,- (47% korting)

Bespaar flink op een proefabonnement van 3 nummers of geef cadeau (incl. gratis digitaal lezen). Het abonnement stopt automatisch na afloop. Je leest in het magazine alles over je (komende) nieuwe leven als gezin.

Vrouwentijdschriften waar je bij wegdroomt

Even een moment voor jezelf met jouw favoriete vrouwentijdschrift. We hebben de leukste en meest populaire tijdschriften voor jou verzameld. Kom meer te weten over mode, gezondheid, gezin, hobby en alles wat jou bezighoudt. Sluit voordelig een jaarabonnement af of maak eerst via een proefabonnement kennis. Hierbij profiteer je van kortingen die op kunnen lopen tot wel 50% of meer!

Proefabonnement tijdschrift voor vrouwen

De Vriendin of Mijn Geheim ken je vast wel, maar hoe zit het met andere vrouwentijdschriften? Met een proefabonnement kom je hier snel achter. Afhankelijk van het tijdschrift van jouw keuze ontvang je tijdens de proefperiode 3 tot 26 nummers. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met een (nieuw) tijdschrift. Leuk om meer te weten te komen over handwerken, geld, celebrities of de laatste mode. Het proefabonnement stopt na de proefperiode automatisch. Tevreden? Dan verleng je dit naar een jaarabonnement.

Geef eens een tijdschrift cadeau: hoge korting

Voor jezelf of een ander: geef eens een tijdschrift cadeau. Een proefabonnement of jaarabonnement is hét moment om jezelf of een andere vrouw te verblijden. Speciaal voor jou hebben we de leukste vrouwentijdschriften abonnementen in de aanbieding. Wat dacht je van Flair, Libelle, Margriet of VTwonen? Maar ook Glamour, Landleven of Fabulous Mama past helemaal bij jou. Met meer dan 50 verschillende tijdschriftabonnementen voor vrouwen is er altijd voldoende keuze. Profiteer direct van een voordelig tijdschriften abonnementen. Hiermee bespaar je al snel tot €10 of meer per maand!

Tijdschrift vrouwen 50+

Op zoek naar een tijdschrift abonnement voor vrouwen 50+? De volgende vrouwentijdschriften sluiten hier perfect op aan:

  • Psychologie (voor de zelfbewuste vrouw)
  • Eigen huis en interieur (architectuur en design)
  • Libelle (voor eigentijdse vrouwen)
  • Margriet (voor actieve vrouwen)
  • Beau Monde (Glossy voor de modebewuste vrouw)

Naast bovenstaande tijdschriften vrouw 50+, hebben we nog veel meer tijdschriften abonnementen met korting. Laat deze korting niet aan je voorbijgaan en sluit direct een proefabonnement of jaarabonnement af.

Zo werkt een tijdschrift abonnement met korting

Heb je al een keuze kunnen maken uit de leukste bladen of vrouwentijdschriften? Ga dan voor een tijdschrift abonnement met korting. Hoe werkt dit precies? Allereerst over de korting: aanbiedingen zijn vaak beperkt geldig. Profiteer van deze kortingen en wacht niet te lang. Hieronder lees je hoe een het afsluiten van een abonnement werkt:

Plaats je bestelling voor een proefabonnement of jaarabonnement. Hierbij vul je een aantal gegevens in zoals e-mailadres, voor en achternaam en woonadres. Je kunt er desgewenst voor kiezen om het tijdschrift op een ander adres te laten bezorgen. Handig wanneer je een abonnement cadeau doet. Betaal online het proefabonnement of jaarabonnement. Online betalen verloopt via een beveiligde verbinding: jouw gegevens zijn in veilige handen. Nog even bevestigen en het is wachten op het allereerste nummer van jouw favoriete tijdschrift.

Tijdschrift abonnement opzeggen

Je hebt 14 dagen bedenktijd: binnen deze periode kun je van het proefabonnement of jaarabonnement afzien. Wil je een tijdschrift abonnement opzeggen? Dit doe je bij de abonneeservice van jouw tijdschrift. Opzeggen omdat het vrouwentijdschrift niet meer goed bij jouw interesses aansluit? Gelukkig is er nog veel meer keuze, voor jong en oud! Bekijk ons uitgebreide aanbod vrouwentijdschriften en ga voor nieuwe inzichten.