Wendy Magazine

Wendy

6 Nummers Wendy voor €27,50

Het is nu wel erg aantrekkelijk om kennis te maken met Wendy Magazine. Je kan namelijk kiezen voor een automatisch stoppend proefabonnement van 6 nummers voor €27,50. Je bespaart hiermee totaal €7.50 op de winkelprijs en je krijgt hem eerder op de mat dan dat hij in de winkel ligt.

Een zoektocht naar geluk

De slogan van Wendy magazine is niet voor niks "Een zoektocht naar geluk". Het is namelijk een enorm dik tijdschrift met thema's als liefde en vriendschap, vrijheid en balans, energie en gezond, geven en ontvangen. Wendy van Dijk neemt je als het ware mee in haar wereld. Je kan ook rekenen op diepgaande interviews met bekende en onbekende Nederlanders, tips, testen en geweldige fotografie.

Als je online op zoek gaat naar reviews van Wendy Magazine, dan lees je vooral dat het een heerlijk positief blad is met fijne onderwerpen en een luchtige manier om te lezen.

Wendy geeft haar eigen blad zelf uit onder de naam Wendy Multimedia BV. Als proefabonnee heb je te maken met een automatisch stoppend abonnement, dus stopzetten is niet nodig. Heb je wel een abonnement voor onbepaalde tijd, dan kan je via de website van Wendyonline.nl een opzegformulier vinden en informatie over de klantenservice.