Women's Health

Women's Health

12 Nummers voor €37,99

Als je graag voor langere tijd Women's Health in huis wil, dan kan je profiteren van 37% korting als je kiest voor een doorlopend abonnement van 12 nummers. Liever een proefabonnement (die je ook cadeau kan geven), dan kan je 7% besparen door te kiezen voor 3 nummers voor €14,- of 6 voor €25,-

Health is the real wealth

De Women's Health is de eerste health glossy van Nederland en inmiddels erg populair. Het tijdschrift richt zich op vrouwen die sportief, gezond en bewust door het leven gaan. Het geeft antwoord op vragen als "Hoe krijg en behoud je dat fitte lichaam en hoe kan je het beste met voeding omgaan?". Lees alles over sport, voeding, mindfulness, uiterlijke verzorging en meer.

Als abonnee krijg je gratis toegang tot alle digitale edities, bespaar je op de winkelprijs, mis je nooit een uitgave en deze krijg je al voor hij in de winkel ligt.

Women's Health wordt uitgegeven door Hearst Nederland. Het abonnement van 12 nummers zal na afloop automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Hearts Nederland hanteert een opzegtermijn van 4 weken en opzeggen kan middels een telefoontje (085 8882943) , mail (klantenservice@hearst.nl) of een schrijven naar de abonneeservice. Het cadeau abonnement stopt automatisch.