ZO?! ZIT DAT

Zo Zit Dat

Diverse aanbiedingen

Het maandblad ZO?! ZIT DAT is erg leuk voor nieuwsgierige jongens en meiden van ongeveer 9 tot 15 jaar. Momenteel kan je kiezen uit diverse aanbiedingen, bijvoorbeeld 5 nummers voor 15 euro of 15 nummers voor 49 euro (stopt automatisch). Een (proef-) abonnement cadeau geven is zeker ook mogelijk. Daarnaast zal je ook de mogelijkheid krijgen om het tijdschrift gratis digitaal te lezen.

Hét maandblad voor nieuwsgierige kinderen

Een abonnement op het maandblad Zo Zit Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook erg leerzaam. Het geeft namelijk antwoord op verrassende vragen als, waarom is poep bruin, is er water op de maan, waarom zijn bananen krom. Er wordt aandacht besteed aan: wetenschap & techniek, natuur & dieren, sport & avontuur, computers & games, enz. Erg breed dus en mede daarom ideaal voor nieuwsgierige kinderen. Het tijdschrift staat niet alleen in het teken van "vraag & antwoord". Elke maand weer kan je rekenen op leuke quizzen en meer.

Zoals gezegd zijn er meerdere aanbiedingen voor een (proef-) abonnement op Zo Zit Dat. De korting kan behoorlijk oplopen als je kiest voor een abonnement van 15 nummers. Echter ook als je kiest voor minder nummers, is de aanbieding aantrekkelijk. Bekijk wel goed of het een doorlopend of een automatisch stoppende aanbieding betreft. Doorlopende zijn vaak voordeliger, maar na afloop betaal je de reguliere prijs. Opzeggen kan natuurlijk altijd eenvoudig en wel via de klantenservice die je kan bereiken via 088-5500250. Zo Zit Dat wordt uitgegeven door Sanoma.